Den 5:e oktober; borgmästaren i Kilwen ska då ge besked om marken för skolbyggnad

Nu väntar vi med spänning. Marken där vi har haft vår provisoriska skolbyggnad har vi inte längre rätt att bruka då det enligt stadsbyggnadskontoret är översvämningsrisk där. Det har vi svårt att se, men det är ingen idé att gråta över spilld mjölk och dessutom kvarstår faktum att byggnaderna på denna mark inte dög till att bruka för undervisning och det är inte optimal mark för nybyggnation (med eller utan översvämningsrisk). Den 5:e oktober har borgmästaren i Kilwen lovat att ge besked om huruvida vår ansökan om bygglov på en bit mark en knapp kilometer från den ursprungliga marken gått igenom. Har den det är det bara att hitta finansiering för att börja bygga!

Ce contenu a été publié dans Uncategorized. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.